Ο εστιάτορας έχει παραλάβει τα μήλα, που συνήθως κερνά στους πελάτες του. Τα μισά είναι για πέταμα. Φταίει ο προμηθευτής; Αφήνουμε πάντα το benefit of the doubt γιατί ακόμα και ο προμηθευτής μπορεί να μην ήξερε την κατάσταση των μήλων στο εσωτερικό τους. Αν ήξερε, όμως; Προσπάθησε να πασάρει σε κάποιον φουκαρά το σκάρτο πράγμα;
Αυτός είναι ο τρόπος που κάνουμε τις επαγγελματικές μας δοσοληψίες στην Ελλάδα. Η ποιότητα, η τιμιότητα, η αξιοπιστία, η φερεγγυότητα ήταν τα αδύνατα σημεία μας.
Άννα Νάταρ Αννα Ναταρ Anna Natar
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου