ΣΥΜΗ

ΣΥΜΗ
Νοσταλγία για το καλοκαίρι

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ




ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 300 τ.μ.
ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ Ν. ΚΟΣΜΟ,........
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ Ή ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
«Α να και ένα κτίριο γεμάτο!» (Ασφαλιστική Εταιρεία)
ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΡΟΦΟΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΠΩΛΕΙΤΑΙ
«Σε αυτό το κατάστημα δεν υπάρχει κάποια πινακίδα, μόνο graffiti»
«Άλλο ένα κτίριο γεμάτο» (Τράπεζα)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ, 120 τ.μ. τηλ. 69χχχχχχ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ
«Μπαλόνια.  Κάποιος κάνει εγκαίνια.  Επιτέλους.  Μια μικρή αχτίνα ελπίδας.  Θα συνέλθουμε ποτέ;  Ας ορθοποδήσει και κάποιος.  Ο ικανός, ο αισιόδοξος, ο ρεαλιστής, ο εργατικός».


ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Άρον άρον θα ιδωθούν το απόγευμα Σαμαράς και Βενιζέλος για να συζητήσουν τις νέες εξελίξεις μετά το ναυάγιο των συζητήσεων στο Παρίσι.  Τι να περιμένουμε άραγε Χριστουγεννιάτικα; Πάντως για να συμφωνήσουμε με την τρόικα μέχρι τέλος του χρόνου, αποκλείεται.

Ο Όμιλος CAPITAL παίζει με τα νεύρα του ΣΥΡΙΖΑ.  Παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο της παρουσίαση που έκαναν οι Σταθάκης και Μηλιός στο Λονδίνο.

Η βολευτής (συγγνώμη, βουλευτής) των ΑΝΕΛ κα Ξουλίδου (ποια είναι αυτή άραγε;) κατήγγειλε ότι προσπάθησαν να την χρηματίσουν για την εκλογή Προέδρου.  Είδες τι κάνει το Facebook!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λόγω της σημερινής απεργίας ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ αποφύγετε να κυκλοφορήσετε στους δρόμους.  Επικρατεί πλήρες χάος.  Το πρωί κάποιος κατάφερε να δημιουργήσει σοβαρό ατύχημα στο ύψος του President.  Αν είσαστε από τους τυχερούς που βρίσκεστε στο εξωτερικό, μάλλον θα επιστρέψτε αύριο στην Αθήνα, λόγω αναστάτωσης στις πτήσεις.

Γριές και γέροι προσέχετε.  Ακόμα κυκλοφορούν πολλές "σπείρες δολοφόνων".  Κάποια εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί, αλλά σίγουρα κάποιοι θα μείνουν ατιμώρητοι και θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Το "Silver Alert" αργοπεθαίνει.  Μάλλον θα το φάει η κρίση κι αυτό.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Συνελήφθη ο "τρελάρας" του Μικρολίμανου.  Στη φωτογραφία πάντως βλέπω ωραία γαλάζια μάτια.  Δεν ... γυαλίζουν πάντως.

Ούτε ένας ούτε δύο.  Επτακόσιοι (700!) είναι οι λαθρομετανάστες που έφτασαν στην Ιεράπετρα μετά την περιπέτεια τους στο Αιγαίο.  Μέχρι στιγμής μόνο οι έγκυοι έχουν αποβιβαστεί για να πάρουν περίθαλψη αμέσως.  Οι υπόλοιποι πρέπει να εξεταστούν από τους γιατρούς.  Από μόνοι τους πάντως αποτελούν ολόκληρο χωριό.

Ο ΚΑΙΡΟΣ
Πάρτε ομπρέλα.  Εκτός από μελαγχολικός και κρύος (δηλαδή ο ... κακός μας ο καιρός) θα γίνει και βροχερός το απόγευμα.  Δεν το λέω εγώ, η ΕΜΥ το λέει.











Άννα Νάταρ Αννα Ναταρ Anna Natar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου