ΣΥΜΗ

ΣΥΜΗ
Νοσταλγία για το καλοκαίρι

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !


Να τους χαιρόμαστε


Είστε αχάριστοι αν δεν παραδεχτείτε ότι η ζωή μας έχει χρώμα και ενδιαφέρον.

Ζούμε στην εποχή που η πολιτική ζωή του τόπου έχει ανατραπεί.  Μετά από τις βολικές (η λέξη προέρχεται από το ρήμα βολεύομαι) μετεγγραφές, ο κόσμος μας έρχεται τούμπα.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος δηλώνει ευθαρσώς ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.  Δηλωμένοι αριστεροί αποτάσσονται τον ΣΥΡΙΖΑ (το σωστό «αποτάσσονται τω ΣΥΡΙΖΑ», αλλά θεωρώ ότι μόνο κάποιος παλαιολιθικός θα σκεφτεί να μας διορθώσει, αφού η δοτική πέθανε – σάμπως αυτό μόνο πέθανε;).

Ο Καμμένος παρουσιάζει την πιο εμπνευσμένη διαφήμιση.  Την ίδια ώρα η ΝΔ εμφανίζεται με διαφήμιση που θυμίζει δεκαετία του ’80 και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφημίζει, αλλά δυσφημίζει την Αθήνα και τη χώρα.

Ο Βενιζέλος έχει συναντήσει τον Παπανδρέου (τον ΓΑΠ) δύο φορές αλλά δεν κατάλαβε γιατί δημιούργησε νέο κόμμα.  Είναι η εποχή που άλλα λέμε και άλλα καταλαβαίνουμε. Άλλα λέμε τη μια μέρα και άλλα την άλλη.  Άλλα λέω εγώ, αλλά λες εσύ αλλά θα ψηφίσουμε το ίδιο κόμμα*.

Ο ΓΑΠ είναι πικραμένος.  Πολύ πικραμένος, σας λέω, αν και είναι ο καλύτερος (Ave moi!).  Ο Σαμαράς θα μας προστατεύσει από τους μετανάστες και τους εικονομάχους.  Για το ΚΚΕ ο χρόνος σταμάτησε σε άλλον αιώνα.  Ο Ποτάμ-ης έχει μαζέψει νεοφιλελεύθερους και αριστερούς.  Ο Κουβέλης ακόμα προσπαθεί να μας πείσει ότι υπάρχει.

Εγώ είμαι ένας απλός πολίτης...... Που ζει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα χωρίς τηλέφωνο λόγω «γενικότερης βλάβης στην περιοχή», που προσπαθεί να πουλήσει υπηρεσίες σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τρομοκρατημένες από το πάγωμα του Κράτους και την αβεβαιότητα του μέλλοντος.


* Αγαπητοί, μαζέψτε τι λέει ο καθένας από όλους αυτούς, πόσο διαφορετικό είναι από αυτό που λέει κάποιος άλλος στο ίδιο κόμμα, πόσο διαφορετικό είναι από αυτό που έλεγε σε άλλη περίπτωση (αναιρώντας τον εαυτό του) και τι ΘΑ λέει μετά τις εκλογές.


Άννα Νάταρ Αννα Ναταρ Anna Natar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου