ΣΥΜΗ

ΣΥΜΗ
Νοσταλγία για το καλοκαίρι

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

Πιθανόν η σκέψη της Διοίκησης του ΙΚΑ να ήταν σωστή όταν μετέφερε τις υπηρεσίες του παραρτήματος Γλυφάδας σε νέο κτίριο.  Το διαθέσιμο κτίριο βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου δίπλα στο εκπαιδευτικό κέντρο της Εθνικής Τράπεζας.  Οι επισκέπτες του βρίσκουν δεκάδες θέσεις στάθμευσης ακριβώς μπροστά από το κτίριο, δηλαδή στη δεξιά λωρίδα της πολυσύχναστης παραλιακής λεωφόρου.

Ακόμα και τον Αύγουστο που όλες οι δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν, μπροστά από το κτίριο στη Γλυφάδα δημιουργούνταν προβλήματα από τα ήδη παρκαρισμένα αυτοκίνητα αλλά κυρίως από τους οδηγούς που κοντοστέκονται για να αναζητήσουν θέση στάθμευσης.  Άλλα αυτοκίνητα σταματούν προσωρινά για να επιβιβάσουν ή να αποβιβάσουν κόσμο.  Λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικά ψηλές ταχύτητες των διερχομένων αυτοκινήτων η κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο δημιουργεί αρκετά μεγάλα προβλήματα.

Αν κάποιος οδηγός γνωρίζει ότι μπορεί να συναντήσει προβλήματα εκεί, έχει τη δυνατότητα να τα προβλέψει και να τα αποφύγει κινούμενος στη μεσαία ή – ακόμα καλύτερα – στην αριστερή λωρίδα ρίχνοντας και ταχύτητα.

Μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται όταν ταξί ή άλλα Ι.Χ. σταθμεύουν προσωρινά στη μεσαία λωρίδα της λεωφόρου για να αποβιβάσουν ή να επιβιβάσουν κόσμο.

Αυτό το σημείο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μέχρι κάποιος αρμόδιος να πάρει μέτρα.




Άννα Νάταρ Αννα Ναταρ Anna Natar






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου