ΣΥΜΗ

ΣΥΜΗ
Νοσταλγία για το καλοκαίρι

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαβάστε αυτή την παλαιότερη ανάρτηση από το blog:  http://annas-thoughts.blogspot.gr/2013/05/blog-post_17.html

Διαβάστε και αυτή την είδηση: Πρέπει να συμπληρώσουμε το Ε9 μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε και αυτή τη διευκρίνιση: http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/14698
Δεν έχεις αλλαγή στα περιουσιακά σου στοιχεία (ακίνητα)?  Άρα δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις εκ νέου το Ε9.  Ναι, αλλά αφού πρέπει να δηλώσεις τους αριθμούς ΔΕΗ, τότε μήπως πρέπει?  Και αφού τους έχεις δηλώσει στο έντυπο των ενοικίων, χρειάζεται?  Ή μήπως όχι, γιατί η ΔΟΥ σου μπορεί να το κάνει και μόνη της ούτως ή αλλιώς?

Ο πολίτης τη μια στιγμή γελά και την άλλη κλαίει.  Παραμένει έρμαιο ανίκανων?  Έρμαιο διεφθαρμένων?  Έρμαιο αρρωστημένων εγκεφάλων?  Έρμαιο φατριών?  Έρμαιο όλων αυτών?  Καταπίνει τις αποφάσεις όλων των πιο πάνω ομάδων που κυριαρχούν στην ελληνική διοίκηση.

Όχι για πολύ ακόμη.  Ανάμεσα στους πολίτες πάντα θα υπάρχουν και οι σκεπτόμενοι "αλλιώς", που χωρίς να είναι ψευτο-επαναστάτες θα αναλάβουν τη νέα αντίσταση.  ΄Οχι, αγαπητοί αναγνώστες, αυτοί φυσικά δεν βρίσκονται σε κανέναν κομματικό μηχανισμό αυτή τη στιγμή.  Ανώνυμα περπατούν στους δρόμους των αστικών κέντρων, διαβάζουν, ενημερώνονται και κυρίως σκέφτονται και αναλύουν.  Η ομάδα περιλαμβάνει κυρίως σαραντάρηδες και πενηντάρηδες που έχουν παράξει στη ζωή τους αμέτοχοι σε μικροσυμφέροντα, κομπίνες και κουτοπονηριές με μαϊμού συντάξεις και επιδόματα.

Τους περιμένουμε να δώσουν το "πράσινο φως" για να ακολουθήσουμε ΤΩΡΑ.


 

2 σχόλια:

  1. Από τα ωραιότερα σου!Έχεις απόλυτο δίκιο,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και περιμένω και ελπίζω κάποια στιγμή επιτέλους να ανάψει το "πράσινο φως¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυξάνουν οι φωνές αντίδρασης.... Εύχομαι κι εγώ να δούμε το πράσινο φως γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή