ΣΥΜΗ

ΣΥΜΗ
Νοσταλγία για το καλοκαίρι

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ "MOMMY"


Mommy's profile photo


Το blog δεν ασχολείται με κριτικές εστιατορίων.  Άλλωστε υπάρχουν πιο ειδικοί σε αυτό τον τομέα.  Τα καλά, όμως, πρέπει να λέγονται.  Χωρίς να ξέρουμε ότι άλλαξε διεύθυνση και έχοντας μόνο ευχάριστες εμπειρίες από προηγούμενες επισκέψεις μας, πήγαμε στο "Mommy" στην οδό Δελφών (Σκουφά).

Όταν καταλάβαμε την αλλαγή στη διεύθυνση, στην αρχή τρομάξαμε λίγο.  Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε.  Η αλλαγή δεν ήταν εμφανής στον πελάτη.  Ίσως προσέξαμε το λίγο πιο φιλικό σέρβις.  Ακόμα και ο κατάλογος δεν πρόδιδε ότι είχε γίνει κάτι δραστικό.

Ο ενθουσιασμός άρχισε στα ορεκτικά με ένα από τα καλύτερα carpaccio της Αθήνας και σωστά τηγανισμένες κροκέτες.  Τα κυρίως πιάτα, συντηρητικές επιλογές με φιλετάκια χοιρινού αποδείχτηκαν ελαφρά και "κλασικά".  Το φιλόξενο κλίμα συμπληρώθηκε με το κέρασμα του γλυκού με φίνα γεύση.  Ο λογαριασμός, χωρίς να είναι χαμηλός, ήταν λογικός, υπολογίζοντας ότι είχαμε επιλέξει ένα ακριβό κρασί για το δείπνο μας.

Ευχόμαστε σε κάθε μαγαζί, όπως το "Mommy", που σέβεται τον πελάτη και προσπαθεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, να πετύχει .....!


Άννα Νάταρ Αννα Ναταρ Anna Natar





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου