ΣΥΜΗ

ΣΥΜΗ
Νοσταλγία για το καλοκαίρι

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Ο λαός μίλησε.  Οι «προδότες», οι «διεφθαρμένοι», οι «ανίκανοι», οι βολεμένοι (το τελευταίο χωρίς εισαγωγικά) τιμωρήθηκαν και θα καθίσουν στον πάγκο.  Μπράβο κυρίαρχε λαέ.  Αυτά χτες, Κυριακή, 6 του μηνός.  Σήμερα είναι άλλη μέρα.  Δευτέρα, εργάσιμη ημέρα.  Η «επόμενη ημέρα» είναι σήμερα, εδώ.  Δεν την περιμένουμε ακόμα να έρθει.

Η πραγματικότητα της επόμενης ημέρας είναι ότι η πατρίδα μας πρέπει να κυβερνάται, οι μισθοί και οι συντάξεις να πληρωθούν, οι δημόσιες υπηρεσίες να λειτουργούν (και μάλιστα καλύτερα), να αναθεωρηθούν οι σκληρές, παράλογες αποφάσεις που διέλυσαν τους μικρο-μεσαίους, οι τράπεζες να έχουν λεφτά για τους ιδιώτες και να δημιουργηθεί ένα μοντέρνο πλάνο ανάπτυξης.

Σήμερα ξυπνήσαμε πιο ώριμοι.  Όμως πρέπει όλοι να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να δουλέψουμε χέρι-χέρι, να στηρίξουμε τις υγιείς πρωτοβουλίες συνδυάζοντας και την ευρωπαϊκή μας παρουσία.

Άραγε μπορούμε?

Υ.Γ.:
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στα δύο κόμματα για τον εκλογικό νόμο που ψήφισαν και δημιουργεί στρεβλώσεις.  Ούτε αυτός σας έσωσε.
Συγχαρητήρια και στους μικρούς και μεγάλους νικητές της εκλογικής διαδικασίας.  Τώρα μπορείτε να κατεβείτε από τα συννεφάκια νίκης σας και να δουλέψετε για πρώτη φορά.

1 σχόλιο: