ΣΥΜΗ

ΣΥΜΗ
Νοσταλγία για το καλοκαίρι

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

(αφιερωμένο σε «Εκείνην» και «Εκείνον»)


Εκείνη:  Σήμερα φόρεσε το κολλητό στενό φουστάνι και τις ψιλοτάκουνες γόβες.  Ένα σετ μαργαριταρένιο με την κλασικότητά του θα την έδειχνε λιγότερο πρόστυχη απ’ ό τι θα έδειχνε αρχικά.  Για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, φρόντισε το μακιγιάζ της.  Αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει make up για να φαίνεται το μαύρισμα της.  Διάλεξε το πιο κόκκινο κραγιόν από τη συλλογή της κι έστρωσε προσεκτικά τη μάσκαρα.  Κρατούσε μικρό καλάθι στο σημερινό ραντεβού.   Θα έβαζε στοίχημα με τη Θεά Τύχη που είχε καθορίσει τόσα άλλα στη ζωή της ότι αυτός που την περίμενε σήμερα στο bar του «Banana Moon» ενδιαφερόταν περισσότερο για την αγαπημένη του ομάδα – ή για κάτι άλλο – παρά για εκείνην.

Το ραντεβού μιας ελεύθερης κοπέλας με έναν αδέσμευτο άντρα κρύβει πάντα μια μυσταγωγία.  Το ερωτικό παιγνίδι θα παιχτεί.  Η κατάληξη?

Το τραμ την άφησε ακριβώς μπροστά από τον προορισμό της.  Κατάφερε να φτάσει με δέκα λεπτά καθυστέρηση.  Ούτε πιο νωρίς, ούτε πολύ πιο αργά.  Μόλις μπήκε στο bar, τον εντόπισε να κάθεται σε ένα ψηλό σκαμπό.

Εκείνος:  Blue jean και άσπρο πουκάμισο.  Είχε διαλέξει το άσπρο, για να φαίνεται το μαύρισμά του.  Είχε ξυριστεί προσεκτικά κι έβαλε στο πρόσωπό του το αγαπημένο του after shave.  Το μεσημέρι είχε φάει μια τυρόπιττα και ασκήθηκε στο γυμναστήριο για να νιώθει ελαφρύς στο βραδινό ραντεβού.  Πριν φύγει από το σπίτι του, συνειδητοποίησε ότι κρατούσε μικρό καλάθι για το ενδιαφέρον αυτής της κοπέλας.  Δεν ήταν σίγουρος σε τι απέβλεπε.  Αν προέκυπτε ένα πήδημα, δεν θα του έπεφτε άσχημα. 



Άννα Νάταρ Αννα Ναταρ Anna Natar

(Κυλήστε πιο κάτω τη σελίδα για περισσότερες ενημερώσεις)

1 σχόλιο:

  1. Παλι καλα που ο νεαρος οπως τον περιγραφεις δεν φοραγε
    βερμουδα και σαγιοναρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή